BIST 100指數
看多
已更新

Bist100 1W

905
Selamlar herkese,

Bist 100 endeksimiz son zamanlarda volatil hareketler yapıyor. Biraz da geniş açıdan bakmak gerektiğini düşünüyorum.

Grafikteki sarı çizgi 2000 - 2006 - 2007 yıllarında oluşan tepe noktalarından geliyor. Göründüğü üzere endeksimiz bu kuvvetli direnci aşmış durumdadır. Hatta düzeltme yaparak direnç çizgisine değidini görebiliriz.

Borsa İstanbul'un uzun süredir arttığını biliyoruz. Fakat bunun birçok sebebi var. Ulusal ve uluslararası faiz politikaları, döviz endeksi, enflasyon gibi parametreler Bist 100 endeksine doğrudan etki ediyor. Global borsaların yavaş yavaş düzelmesiyle birlikte Borsa İstanbul'da artışın devam edeceğini düşünüyorum.

Yakın gelecekte ülkemiz için çok önemli bir seçim var. Bu nedenle yatırımcılar kendilerini sürekli güncel tutması gereklidir. Volatil hareketlerin devam edeceğini düşünüyorum. Bu nedenle dikkat etmekte fayda bulunuyor.

Yatırım tavsiyesi içermemektedir.

註釋
Günlük bazda bu şekilde. Belirtilen bölgeye kadar düşüş devam edebilir. Destek bölgeleri bu şekildedir.
快照
交易進行
Destek bölgeleri
快照
交易進行
Her şey düzgün çalışıyor. Gönderiyi ve beni takip etmeyi unutmayın, burası güncel kalacaktır.
快照
交易進行
Dolar/TL bazında Bist 100 Haftalık
快照
交易進行
Milletimize geçmiş olsun. Ülkemizdeki her bir birey, kurum ve kuruluş bu felaketten kötü anlamda etkilendi. Ölenlere Allahtan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. 快照
交易進行
Trend yapısı oluştu. Bayrak formasyonu olarak bilinen bir yapı da görünür durumda.
快照
交易進行
交易進行
Güçlü direnç bölgesindeyiz.
快照
註釋
Direnç ve destek bölgeleri
快照
註釋
Trend bölgesini geçti ve onayını aldı diyebiliriz. Amerikanın banka olayları izin verirse yönümüz belli
快照
交易結束:目標達成
Kitap gibi

免責聲明

這些資訊和出版物並不意味著也不構成TradingView提供或認可的金融、投資、交易或其他類型的意見或建議。請在使用條款閱讀更多資訊。